„Életem során már többször voltam tagja kezdő angol kurzusnak, ahol gyakran nem értettem mit mond a tanár, mire szeretne megtanítani, majd hazamentem, magoltam és a következő órán meg sem tudtam szólalni. Már igen magas fal épült közém és az angol nyelv közé.
A Brainturbo tanfolyam teljesen más élményt adott, ezért is nevezem falbontónak. Már a második alkalommal többet beszéltem, mint ez idáig összesen. Minden tanári órán úgy éreztem, én ezt már tudom. Hát persze, hogy tudom, hiszen a gépi órán „bement” a fejembe, beépült a nem túl nagy tudásbázisba, ahonnan már volt mit előcsalogatni.
Óráról órára egyre jobban élveztem a tanulást. Külföldön jártam, ahol már meg mertem szólalni, és beszélgetni is tudtam idegenekkel. A fal szép lassan leomlott, megdőlt az az elképzelésem, hogy én soha nem fogok angolul beszélni.”
Dr. Kontz Katalin

„Mindenképp ajánlani tudom.Bár más tanfolyamra még nem jártam,de mindenképp kevesebb tanulással végezhető a tanfolyam.Én teljesen a nulláról kezdtem ahhoz képest szerintem elég jól megy.Köszönet érte A Brainturbo csapatának.”
Czímer Zoltán

„Az élet derekán úgy éreztem, néhány ifjúkori célomat érdemes lenne még megvalósítani, és ezekhez komolyabb nyelvtudásra lenne szükségem. De így, negyvenen felül nekem is szembesülnöm kellett a tanulási képességeim romlásával. A hagyományos nyelvtanulás kereteit sem éreztem már kényelmesnek, ezért jelentkeztem a Brainturbo Gyöngyös 40 órás képzésére. Nem csalódtam, ahogy a hetek teltek, egyre könnyebbnek tűnt a tanulás. A módszernek köszönhetően fiatalnak és frissnek érzem a nyelvi memóriám, nemcsak az itt elsajátított anyag, hanem a korábbi, passzív tudásom is életre kel. Köszönöm a színvonalas tanári segítséget, a kellemes és barátságos légkört, valamint a korrekt és rugalmas ügyintézést.”
Bognárné Horgosi Anikó

„Örülök, hogy végre Gyöngyösön is nyílt Brainturbo nyelviskola, amely az agy alfa állapotát használja fel a tudás megszerzéséhez. Nagyon tetszett ez a modern technológia. Agykontroll tanfolyamot végzett révén ráadásul könnyen tudtam vele azonosulni. A tananyagok azért jók, mert életszerű szituációk vannak benne. Köszönöm a nyelviskola dolgozóinak a munkájukat és a jó hangulatot! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Itt biztosan segítenek elérni az idegen nyelvvel kapcsolatos célokat! "
Kovács Orsolya

 

 

Hálózatunk

Brainturbo nyelviskola Budapesten 6 helyen, vidéken pedig 20 városban áll az Ön rendelkezésére. A brainturbo logo garancia az egységes működésre és kiszolgálásra, tehát ugyanazzal a felszereltséggel és technológiával várjuk a tanulni vágyókat minden nyelviskolánkban.Tanulható nyelveink: angol, német, spanyol, magyar.

Központ
Design by CB-SS44 ™ 2012 Minden jog fenntartva!
amerikaifoci
Jelentkezz
agykontroll
websas.hu
Facebook