A Brainturbo módszer, mely magyar-, illetve világszabadalmi oltalom alatt áll, egy bolgár pszichiáter Georgi Lozanov kísérleteihez nyúlik vissza.
Lozanov fedezte fel, hogy alfa állapotban. amikor a jobb és bal agyfélteke szinkronban működik, sokkal hatékonyabban lehet tanulni.
A gyermekek 25%-kal gyorsabban tanulnak, mint a felnőttek és ma már tudjuk, hogy a gyermekek 1-5 éves koruk 90%-át alfa állapotban töltik, így tudják tökéletesen megtanulni az anyanyelvüket.
Lozanov elkezdte vizsgálni, hogy levihetők-e a felnőtt emberek alfába. Ehhez segítségül hívta a 4 ütemű barokk zenét, melynek ütemeit hallva és megfelelő fényviszonyokat előidézve, nyugodt, csendes körülmények között, az emberek könnyen alfa állapotba kerülnek.
Az alfa állapotban megtanult dolgok az agy hosszú távú memóriájába raktározódnak el, ezáltal onnan nehezebben törlődnek, azaz nehezebb elfelejtenünk. A mai technikának köszönhetően a brainturbo hálózat tanulóinak körében tett felmérések azt mutatják, hogy az alfa állapotban megtanult szavak és kifejezések mintegy 82%-ára emlékeznek 3 hónap elteltével, még egy hagyományos módszerrel tanult nyelvtanulás esetében ez 36%!
Iskolánkban 2,5 hónap alatt mintegy 1000-1200 szót és kifejezést tanítunk meg, mely segítségével tanulóink magabiztosan fogják beszélni az adott idegen nyelvet.
Jelentkezzen még ma ingyenes próbaórára, ahol személyesen tapasztalhatja meg a XXI. század technikáját.
Hozzánk megérkezve kellemes, nyugodt környezetben, kényelmesen helyet foglal egy relax fotelben, felhelyezünk Önre egy video szemüveget (amin látja), egy fejhallgatót (amin hallja) a tananyagot és egy úgynevezett „száraz EEG” készüléket, melynek segítségével a két agyfélteke hullámait tudjuk mérni. 50 perces pihenés után Ön kipihenten és új ismeretekkel felvértezve távozik tőlünk, de, csak más napig, amikor is visszavárják tanáraink, akik az előző napi, a hosszú távú memóriában elraktározódott gépi anyagot „előhívják” a felszíni memóriába beszélgetések, szituációs gyakorlatok segítségével.
Tanfolyamaink elvégzése után egy házi vizsga keretében győződhet meg arról, hogy tudása mennyivel gazdagodott. Amennyiben a megszerzett új tudása nem éri el az előírt tudásszint növekedést, úgy a tanfolyamot Ön díjmentesen újrajárhatja. Erre a Brainturbo logo a garancia.
Jelentkezzen ingyenes próbaórára és tapasztalja meg módszerünket!

Hálózatunk

Brainturbo nyelviskola Budapesten 6 helyen, vidéken pedig 20 városban áll az Ön rendelkezésére. A brainturbo logo garancia az egységes működésre és kiszolgálásra, tehát ugyanazzal a felszereltséggel és technológiával várjuk a tanulni vágyókat minden nyelviskolánkban.Tanulható nyelveink: angol, német, spanyol, magyar.

Központ
Design by CB-SS44 ™ 2012 Minden jog fenntartva!
amerikaifoci
Jelentkezz
agykontroll
websas.hu
Deutsch
English
Hungary
Facebook